Personal Blog

Stories to tell

Despre Evergreen Cosmos si raspunsul la intrebarea “de ce?”

December 5, 2017

 

Evergreen Cosmos: fresh, vesnic verde, proaspat, complex, sincer, colorat, uneori intortocheat, loial, comunicativ, inspirational, generos.

Evergreen Cosmos nu este al meu, este al nostru, dar trait prin viziunea si experienta proprie. Fiecare dintre noi suntem un Univers si avem un Univers separat in mintea noastra. Dar toate Universurile noastre interactioneaza si se impletesc, formand lumea in care traim. Fiecare om are o poveste, fiecare poveste are o idee, fiecare idee se perpetueaza, fiecare perpetuare duce la interactiune, la comunicare.

In acest blog veti gasi articole despre mod de viata, industrii de lux, despre fotografie, calatorii si despre file de poveste. Veti gasi review-uri si pareri, veti putea comunica, veti putea pune intrebari, ma veti putea contacta, ma veti putea surprinde.

De ce am creat Evergeeen Cosmos?

Nu doar ca imi place sa scriu sau sa citesc, imi place sa ma exprim. Simt ca am ceva de oferit, simt ca doresc sa comunic, sa ajut, sa fiu o inspiratie. Daca pot imbunatati viata cuiva dintr-un post pe blog, chiar si cu 1%, voi fi un Cosmos fericit.

De ce? Pentru ca multa lume crede ca ma cunoaste, dar nu o face cu adevarat, nu imi stie povestea, nu mi-a vazut sufletul niciodata, doar aparenta. De ce? Pentru ca imi doresc ca vocea mea sa fie auzita, ca prezenta mea sa fie remarcata, ca femeia din mine sa fie extraordinara, ca omul de mine sa se dezvolte.

De ce? Pentru ca vreau sa formez o comunitate de pareri si experiente, pentru ca sunt o fire sociala, un om indragostit de arta, de creatie, de suflet, de mistere, de iubire…

De ce? Hai sa aflati restul alaturi de mine!

 


Written by:Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *