Personal Blog

Lifestyle

Cum ne-am petrecut prima zi de toamna adevarata

September 25, 2018

Cum ne-am petrecut prima zi de toamna adevarata

Intuneric, frig si ploaie.

Nu, nu e inceputul unui roman misterios, sunt doar primele senzatii si constatari din dimineata de 25 Septembrie 2018. Nu am vrut sa ma ridic din pat, camera era scufundata intr-o penumbra care te indeamna la lenevire. Ne trezim cu chiu, cu vai, ca sa constatam ca afara o ploaie marunta si deasa supara echipa de muncitori care pun gazon pe o parcela de la poalele Turnului Stefan din Centru Vechi (Baia Mare). Stam chiar in centrul istoric al orasului si de cand ne-am mutat aici (eu si Alex) nu prinseseram inca o dimineata atat de friguroasa. Chiar daca tot ce ne doream in momentul respectiv era sa ne ascundem sub plapumioara si sa stam la caldurica, responsabilitatile zilnice ne-au chemat si nu ne-au lasat sa petrecem o zi de luni in intimitatea noastra. Dar…intelegeti. Genul ala de ploaie care nu te-ar lasa sa iesi din casa. Genul ala de ploaie care iti spune:

“Hai si citeste o carte pe canapea”, sau “Mai bine va bagati inapoi in pat si va uitati la un serial”.

Altii ar spune ca a fost vreme de facut copii. Netflix and chill.

Dupa un dus fierbinte ne-am mobilizat si ne-am inceput cu adevarat saptamana mergand spre Notorious (bussiness-ul nostru) discutand noi planuri de bataie. Daaar…bineinteles ca Alex a uitat din nou (face asta aproape in fiecare zi) laptele de la cafea in frigiderul de acasa, asa ca atunci cand am ajuns la store, am constatat ca nu putem bea cafeaua asa cum ne place. Ce sa facem…ce sa facem…Dau singura o fuga pana la cafeneaua din apropiere, la MAZO, sa fac supply-ul.

Vanilla & Vanilla-Ginger Latte

Nu stiu daca sunteti in asentimentul meu, dar exista un fel de placere cand bei prima gura de cafea pe o vreme din asta…cand spuma laptelui iti mangaie buzele iar afara ploaia bate rece tot ce prinde si pe tine te cuprinde un val dulce de caldura. Mmm…Si un ton de nostalgie de curpinde, iar ziua de luni iti baraie in urechi ca si cum la capatul liniei telefonice sta o fiinta, Luni, care iti zice non-stop “acuma trebuie sa faci aia…acum trebuie sa te ocupi de celalta”. Norocul nostru cel mai mare este ca facem ce ne place si suntem complet responsabili de firma noastra. Suntem doar noi doi si depinde de noi cum prioritam lucrurile.

Dar luni ne-a adus o surpriza. Am primit din partea furnizorilor nostri din Italia cateva display-uri si standere pe care a trebuit sa le despachetam si sa le montam prin store. Ne place foarte mult munca asta de visual merchendise (spus mai fancy), adica de a aranja elementele in store astfel incat sa dea bine. E un fel de borderline intre design interior, curatenie si branding.

Om harnic, Alex al meu

Ne-am pus pe treaba, am aranjat lucrurile prin magazin iar apoi ne-am ocupat de evenimentul pe care o sa il avem vineri si sambata in store. Ma refer la eventul de pe facebook si faptul ca in 28-29 Septembrie vom avea super reduceri la absolut toate articolele. Va las aici link-ul eventului pentru a putea vedea detalii. Noi va asteptam cu drag, because it’s a good deal for you si facem asta special pentru clientii nostri dragi:

Doua zile de super reduceri!

Locatia magazinului Notorious este pe str. Victoriei nr. 47, la Bucla, intre restaurant La Cucina si BRD.

Dupa ce ne-am terminat treaba, am decis sa mergem acasa putin mai repede, pentru un pranz tarziu si putina relaxare. Apoi eu am avut o intalnire pentru un proiect caritabil care [SPOILER ALERT] o sa fie absolut genial si despre care o sa va scriu si voua peste cateva luni dupa ce punem tara la cale.

Imi place nostalgia pe care o aduce toamna. Inainte nu imi placea. Dar Septembrie e luna mea, luna in care am fost nascuta, luna in care ai si vara si toamna, luna in care te pregatesti de noi inceputuri…oarecum inca pentru mine anul incepe in Septembrie, la fel ca si pentru elevi.

Spre seara am decis cu un grup de prieteni sa mergem la film, iar filmul ales de ei a fost The Nun, film la care eu si Alex am mai fost. Dar pentru ca ne place compania oamenilor care au vrut sa mearga sa vada acest horror, am mers cu ei. Mai ales ca avem un prieten care cam sare in sus la fazele super scarry. A fost amuzant! Si m-am mai speriat si eu de cateva ori, la vreo doua faze pe care le-am uitat. Film bun, va spun de pe acum, merita vazut!

Cam asta a fost prima zi de toamna adevarata pentru noi. Cu iz de ploaie, de nori, de lene, de intalniri, de prieteni, de zambete, de planuri.

Sa aveti toti un sfarsit de Septembrie minunat, iar toamna sa va aduca roadele pe care le doriti! 

 


Written by:Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *